Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5244
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 816
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11654
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5041
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1284
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5244
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 816
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11654
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5041
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1284
Składniki
Ugotowane, obrane jajka pokroić w kostkę.Tortellini ugotować w osolonej wodzie (wg czasu podanego na opakowaniu), odsączyć i ostudzić.Umyć, oczyścić z nasion paprykę i pokroić ją w kostkę.Kukurydzę z puszki odsączyć i opłukać.Ogórki pokroić w kostkę.Szynkę konserwową pokroić w male kawałki.Zebrane w naczyniu składniki doprawić do smaku solą i pieprzem.Majonez połączyć z śmietaną i ok. 1 łyżeczką musztardy, dodać do pozostałych składników i wymieszać, ewentualnie jeszcze doprawić do smaku.