Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 734
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4194
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17474
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3292
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 237
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 734
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4194
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17474
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3292
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 237
Składniki
Ugotowane, obrane jajka pokroić w kostkę.Tortellini ugotować w osolonej wodzie (wg czasu podanego na opakowaniu), odsączyć i ostudzić.Umyć, oczyścić z nasion paprykę i pokroić ją w kostkę.Kukurydzę z puszki odsączyć i opłukać.Ogórki pokroić w kostkę.Szynkę konserwową pokroić w male kawałki.Zebrane w naczyniu składniki doprawić do smaku solą i pieprzem.Majonez połączyć z śmietaną i ok. 1 łyżeczką musztardy, dodać do pozostałych składników i wymieszać, ewentualnie jeszcze doprawić do smaku.