Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, pożywna sałatka z tortellini, pomidorami, rukolą, grana padano i prażonymi ziarnami słonecznika to idealna przekąska na imprezę, posiłek do pracy czy kolację. Niewiele składników maksimum smaku ;) Szybka i prosta w przygotowaniu. Najlepiej smakuje z tortellini z nadzieniem serowym, które fajnie podkręca smak pozostałych składników.
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 91
To więcej niż zwykła woda – to prawdziwy detoks w szklance! Sprawdź przepis i...
Odsłon: 36
Lekki, delikatny i puszysty omlet z twarogiem. To idealne weekendowe śniadanie!
Odsłon: 82
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 91
To więcej niż zwykła woda – to prawdziwy detoks w szklance! Sprawdź przepis i...
Odsłon: 36
Lekki, delikatny i puszysty omlet z twarogiem. To idealne weekendowe śniadanie!
Odsłon: 82
Składniki
Słonecznik uprażyć na suchej patelni. Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Odcedzić, przepłukać zimną wodą i wystudzić.
Pomidorki koktajlowe pokroić na połówki, pomidory suszone na paski. Składniki dressingu połączyć. Na talerzu ułożyć rukolę. Dodać tortellini, pomidory, posypać wiórkami sera i słonecznikiem. Polać dressingiem.