Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka do wykonania sałatka z tuńczyka, która może być bazą do wegetariańskiej potrawy z makaronem zapiekanym w piekarniku.
Nóż i deska do krojenia, salaterka, łyżka
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1011
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 354
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 29606
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1011
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 354
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 29606
Składniki
Puszki tuńczyka oraz ciecierzycy otwieramy, odcedzamy zalewę i umieszczamy w salaterce. Ciecierzycę można wypłukać. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, rzodkiewkę myjemy, odcinamy końce i kroimy w również w kostkę. Wszystkie składniki dodajemy do tuńczyka, dodajemy majonez według własnego uznania i mieszamy. Ja posypałam wierzch krążkami pora.