Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka do wykonania sałatka z tuńczyka, która może być bazą do wegetariańskiej potrawy z makaronem zapiekanym w piekarniku.
Nóż i deska do krojenia, salaterka, łyżka
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11032
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6326
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13294
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5059
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11032
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6326
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13294
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5059
Składniki
Puszki tuńczyka oraz ciecierzycy otwieramy, odcedzamy zalewę i umieszczamy w salaterce. Ciecierzycę można wypłukać. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, rzodkiewkę myjemy, odcinamy końce i kroimy w również w kostkę. Wszystkie składniki dodajemy do tuńczyka, dodajemy majonez według własnego uznania i mieszamy. Ja posypałam wierzch krążkami pora.