Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie fasoli z tuńczykiem i aromatycznym sosem pietruszkowo-czosnkowym. Do zrobienia w kilka minut. Idealna w ciepłe dni, kiedy nie chce się gotować....
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12932
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8042
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 310
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2183
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 722
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12932
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8042
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 310
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2183
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 722
Składniki
Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny, dodać natkę pietruszki, skórkę cytrynową i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić do smaku solą, wymieszać.
Cebulę pokroić w piórka. Do miski przełożyć fasolę, kawałki tuńczyka i cebulę. Polać przygotowanym sosem, posypać świeżo zmielonym pieprzem.