Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie fasoli z tuńczykiem i aromatycznym sosem pietruszkowo-czosnkowym. Do zrobienia w kilka minut. Idealna w ciepłe dni, kiedy nie chce się gotować....
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 62
Mój przepis na wspaniały dzień, to piosenka, kontakt z naturą i egzotyczne sm...
Odsłon: 29
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 46
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 62
Mój przepis na wspaniały dzień, to piosenka, kontakt z naturą i egzotyczne sm...
Odsłon: 29
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 46
Składniki
Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny, dodać natkę pietruszki, skórkę cytrynową i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić do smaku solą, wymieszać.
Cebulę pokroić w piórka. Do miski przełożyć fasolę, kawałki tuńczyka i cebulę. Polać przygotowanym sosem, posypać świeżo zmielonym pieprzem.