Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie fasoli z tuńczykiem i aromatycznym sosem pietruszkowo-czosnkowym. Do zrobienia w kilka minut. Idealna w ciepłe dni, kiedy nie chce się gotować....
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 109
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 109
Składniki
Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny, dodać natkę pietruszki, skórkę cytrynową i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić do smaku solą, wymieszać.
Cebulę pokroić w piórka. Do miski przełożyć fasolę, kawałki tuńczyka i cebulę. Polać przygotowanym sosem, posypać świeżo zmielonym pieprzem.