Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie fasoli z tuńczykiem i aromatycznym sosem pietruszkowo-czosnkowym. Do zrobienia w kilka minut. Idealna w ciepłe dni, kiedy nie chce się gotować....
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11808
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1300
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39347
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11808
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1300
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39347
Składniki
Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny, dodać natkę pietruszki, skórkę cytrynową i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić do smaku solą, wymieszać.
Cebulę pokroić w piórka. Do miski przełożyć fasolę, kawałki tuńczyka i cebulę. Polać przygotowanym sosem, posypać świeżo zmielonym pieprzem.