Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i sycąca.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19232
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232099
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19232
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232099
Składniki
Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Tuńczyka odsączamy i przekładamy do miseczki. Ogórki i cebulę kroimy w kostkę, dodajemy do tuńczyka. Ugotowane i ostudzone jajka również kroimy w kostkę i przekładamy do pozostałych składników. Dodajemy jogurt oraz majonez, mieszamy , doprawiamy solą i pieprzem (ewentualnie chilli). Raz jeszcze dokładnie mieszamy i gotowe. Smacznego :)