Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i sycąca.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4404
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34291
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2009
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113698
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4404
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34291
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2009
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113698
Składniki
Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Tuńczyka odsączamy i przekładamy do miseczki. Ogórki i cebulę kroimy w kostkę, dodajemy do tuńczyka. Ugotowane i ostudzone jajka również kroimy w kostkę i przekładamy do pozostałych składników. Dodajemy jogurt oraz majonez, mieszamy , doprawiamy solą i pieprzem (ewentualnie chilli). Raz jeszcze dokładnie mieszamy i gotowe. Smacznego :)