Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na blogu już raz pojawiła się sałatka z tuńczykiem w oliwie. Dziś przedstawiam Wam bardziej wiosenno - letnią wersję tej sałatki z dodatkiem świeżych, chrupiących warzyw, kopru, szczypioru i brązowego ryżu. Mnie osobiście zachwycił jej smak, mam nadzieję, że Wam również przypadnie do gustu ;) Zapraszam Was do wypróbowania tego przepisu :)
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 1071
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 102
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 194
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 1157
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 736
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 1071
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 102
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 194
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 1157
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 736
Składniki
Ryż ugotować wg. przepisu na opakowaniu, przestudzić. Ogórka obrać, opłukać, osuszyć. Paprykę opłukać, pozbawić gniazd nasiennych. Oba warzywa pokroić w dość drobną kostkę. Szczypiorek i koperek również opłukać, osuszyć i drobno pokroić. Kukurydzę i tuńczyka odsączyć. Wszystkie składniki wrzucić do miski, doprawić solą, pieprzem i musztardą, dodać majonez, przemieszać.