Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka, z dużą ilością witamin, podana z kanapkami z boczkiem wędzonym.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2606
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2606
Składniki
Ziemniaki, seler i marchew myjemy, gotujemy w skórkach do miękkości, studzimy, obieramy ze skórek i kroimy w kostkę. W między czasie gotujemy jajka. Ugotowane jajka, obrane ze skorupek, ogórki kiszone i por również kroimy w kostkę. Groszek zielony i kukurydzę wysypujemy na sitko w celu osączenia.
Tak przygotowane składniki wsypujemy do większej miski, mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem i dalej mieszamy. Do wymieszanych składników dodajemy musztardę i majonez, ponownie mieszamy. Sałatkę podajemy z pokrojonymi kanapkami z wędzonym boczkiem. Smacznego !!!