Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest pikantna. Dzięki temu prawie nie wyczuwa się smaku makreli, za którą nie każdy przepada.
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 196
Delikatna, zabielana śmietaną zupa pomidorowa na wywarze drobiowym. Doskonały...
Odsłon: 136
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 135
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 170
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 196
Delikatna, zabielana śmietaną zupa pomidorowa na wywarze drobiowym. Doskonały...
Odsłon: 136
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 135
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 170
Składniki
Ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo. Makrelę obrać z ości i podzielić na cząstki. Paprykę i papryczkę chili umyć i pokroić. Pokroić również ogórki konserwowe i cebulę. Czosnek przepuścić przez praskę. Opłukać i pokroić natkę pietruszki.
Ugotowane ziemniaki i jajka pokroić. Dodać sól i pieprz.
Przygotować sos winegret. W oddzielnej miseczce połączyć ze sobą musztardę, sok z cytryny i oliwę z oliwek. Polać sałatkę i wymieszać.