Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 24-09-2021
Sałatka warzywna z wędzoną makrelą, oscypkiem i jajkami to oryginalne i bardzo smaczne połączenie. Polecam.
Kofty do bliskowschodnia odmiana szaszłyków. Mnogość występujących w nich prz...
Odsłon: 3127
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 427
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 116
Kofty do bliskowschodnia odmiana szaszłyków. Mnogość występujących w nich prz...
Odsłon: 3127
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 427
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 116
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać. Marchewkę, ziemniaki i pietruszkę ugotować w łupinach, ostudzić obrać ze skórki. Makrelę oczyścić z ości, usunąć skórę, mięso podzielić na małe kawałeczki. Marchew, pietruszkę, jajka i ziemniaki pokroić na sitku do warzyw. Cebulę drobno posiekać, ogórki i oscypek pokroić w kostkę. Majonez połączyć z jogurtem i musztardą. Wszystkie przygotowane składniki połączyć z sosem majonezowym, przyprawić do smaku pieprzem i solą, wymieszać. Odłożyć na godzinę w chłodne miejsce, żeby smaki się połączyły.