Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 24-09-2021
Sałatka warzywna z wędzoną makrelą, oscypkiem i jajkami to oryginalne i bardzo smaczne połączenie. Polecam.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4602
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 868
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8312
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13143
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 469
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4602
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 868
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8312
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13143
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 469
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać. Marchewkę, ziemniaki i pietruszkę ugotować w łupinach, ostudzić obrać ze skórki. Makrelę oczyścić z ości, usunąć skórę, mięso podzielić na małe kawałeczki. Marchew, pietruszkę, jajka i ziemniaki pokroić na sitku do warzyw. Cebulę drobno posiekać, ogórki i oscypek pokroić w kostkę. Majonez połączyć z jogurtem i musztardą. Wszystkie przygotowane składniki połączyć z sosem majonezowym, przyprawić do smaku pieprzem i solą, wymieszać. Odłożyć na godzinę w chłodne miejsce, żeby smaki się połączyły.