Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1068
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 432
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 422
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1068
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 432
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 422
Składniki
Na półmisku rozłożyć roszponkę. Delikatnie oprószyć solą. Na sałacie rozłożyć pokrojonego w kostkę kurczaka, pokrojony na małe kawałki ser camembert, obrane i pokrojone w małe kawałki kiwi, przekrojone na połówki pomidorki. Awokado wydrążone łyżeczką ze skórki porozkładać na półmisku i skropić delikatnie sokim z cytryny. Dodać jeszcze arbuza pokrojonego w małe kostki. Całość oprószyć delikatnie solą, czarnym świeżo mielonym pieprzem. Polać sosem z oliwy z awokado, octu jabłkowego i miodu, szczyptą soli tuż przed podaniem. Podawać najlepiej tuż po przygotowaniu. Smacznego