Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1462
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1175
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1314
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 938
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1462
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1175
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1314
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 938
Składniki
Na półmisku rozłożyć roszponkę. Delikatnie oprószyć solą. Na sałacie rozłożyć pokrojonego w kostkę kurczaka, pokrojony na małe kawałki ser camembert, obrane i pokrojone w małe kawałki kiwi, przekrojone na połówki pomidorki. Awokado wydrążone łyżeczką ze skórki porozkładać na półmisku i skropić delikatnie sokim z cytryny. Dodać jeszcze arbuza pokrojonego w małe kostki. Całość oprószyć delikatnie solą, czarnym świeżo mielonym pieprzem. Polać sosem z oliwy z awokado, octu jabłkowego i miodu, szczyptą soli tuż przed podaniem. Podawać najlepiej tuż po przygotowaniu. Smacznego