Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7002
Polecam.
Odsłon: 143
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5349
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2544
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7002
Polecam.
Odsłon: 143
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5349
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2544
Składniki
Na półmisku rozłożyć roszponkę. Delikatnie oprószyć solą. Na sałacie rozłożyć pokrojonego w kostkę kurczaka, pokrojony na małe kawałki ser camembert, obrane i pokrojone w małe kawałki kiwi, przekrojone na połówki pomidorki. Awokado wydrążone łyżeczką ze skórki porozkładać na półmisku i skropić delikatnie sokim z cytryny. Dodać jeszcze arbuza pokrojonego w małe kostki. Całość oprószyć delikatnie solą, czarnym świeżo mielonym pieprzem. Polać sosem z oliwy z awokado, octu jabłkowego i miodu, szczyptą soli tuż przed podaniem. Podawać najlepiej tuż po przygotowaniu. Smacznego