Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Zdrowe, smaczne pierogi w których nadzienie nadaje im wyjątkowy smak.
Odsłon: 129
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1203
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31260
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3729
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4660
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8135
Zdrowe, smaczne pierogi w których nadzienie nadaje im wyjątkowy smak.
Odsłon: 129
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1203
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31260
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3729
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4660
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8135
Składniki
Na półmisku rozłożyć roszponkę. Delikatnie oprószyć solą. Na sałacie rozłożyć pokrojonego w kostkę kurczaka, pokrojony na małe kawałki ser camembert, obrane i pokrojone w małe kawałki kiwi, przekrojone na połówki pomidorki. Awokado wydrążone łyżeczką ze skórki porozkładać na półmisku i skropić delikatnie sokim z cytryny. Dodać jeszcze arbuza pokrojonego w małe kostki. Całość oprószyć delikatnie solą, czarnym świeżo mielonym pieprzem. Polać sosem z oliwy z awokado, octu jabłkowego i miodu, szczyptą soli tuż przed podaniem. Podawać najlepiej tuż po przygotowaniu. Smacznego