Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, szybka i zdrowa wloska salatka z kopru wloskiego i pomaranczy . Specjalnego aromatu dodaje swiezy koper i rózowy pieprz.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7847
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3062
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7847
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3062
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Bulwe kopru wloskiego poszatkowac lub pokroic w cienkie paski. 1 pomarancze wyfiletowac i zebrac sok, druga pokroic w plasterki. Filety pomaranczy zmieszac z koprem wloskim. Z soku z pomaranczy, oliwy, octu, rózowego pierzu i odrobiny soli i czarnego pieprzu zrobic dressing. Do salatki mozna tez dodac jeszcze orzeszki piniowe lub pestki granatu jesli stosujemy do dressingu sok z granatu.
Salatke polac dressingiem i przyozdobic plastrami pomaranczy i koprem.