Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, szybka i zdrowa wloska salatka z kopru wloskiego i pomaranczy . Specjalnego aromatu dodaje swiezy koper i rózowy pieprz.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1292
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1292
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Bulwe kopru wloskiego poszatkowac lub pokroic w cienkie paski. 1 pomarancze wyfiletowac i zebrac sok, druga pokroic w plasterki. Filety pomaranczy zmieszac z koprem wloskim. Z soku z pomaranczy, oliwy, octu, rózowego pierzu i odrobiny soli i czarnego pieprzu zrobic dressing. Do salatki mozna tez dodac jeszcze orzeszki piniowe lub pestki granatu jesli stosujemy do dressingu sok z granatu.
Salatke polac dressingiem i przyozdobic plastrami pomaranczy i koprem.