Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka ziemniaczana z kapustą pekińską, chrupiącym ogórkiem i rzodkiewką idealna jako dodatek do grilla, dań mięsnych czy ryby .
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1370
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1262
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1370
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1262
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Składniki
Ziemniaki ugotuj , ostudź i pokrój w kostkę . Ogórka i rzodkiewki w pół plasterki, cebule w paski . Fasolkę odsącz na sicie a kapustę pokrój drobno . Koperek posiekaj .
Majonez wymieszaj z jogurtem, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek . Składniki na sałatkę wymieszaj, dodaj sos, całość dopraw solą i pieprzem .
Przed podaniem sałatkę możesz schłodzić w lodówce.