Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka ziemniaczana z kapustą pekińską, chrupiącym ogórkiem i rzodkiewką idealna jako dodatek do grilla, dań mięsnych czy ryby .
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5678
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 67
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 99
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 585
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5678
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 67
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 99
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 585
Składniki
Ziemniaki ugotuj , ostudź i pokrój w kostkę . Ogórka i rzodkiewki w pół plasterki, cebule w paski . Fasolkę odsącz na sicie a kapustę pokrój drobno . Koperek posiekaj .
Majonez wymieszaj z jogurtem, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek . Składniki na sałatkę wymieszaj, dodaj sos, całość dopraw solą i pieprzem .
Przed podaniem sałatkę możesz schłodzić w lodówce.