Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8032
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 361
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3547
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8032
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 361
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3547
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Składniki
Ugotowałem ziemniaki w mundurkach w osolonej wodzie z kminkiem l listkiem laurowym ( ziemniaki nie mogą być zbyt miękkie ). Odcedziłem, ostudziłem, obrałem, pokroiłem na ćwiartki. Czosnek przecisnąłem przez praskę, wymieszałem z octem, olejem, musztardą i połową kaparów, doprawiłem do smaku pieprzem. Składniki zmiksowałem, aby powstała gładka masa. Polałem ziemniaki, wymieszałem, wstawiłem do lodówki na 3 godziny. Posiekałem zieleninę, dodałem do ziemniaków. Włożyłem przekrojone na połówki pomidorki koktajlowe, pokrojone w cienkie krążki dymki, resztę kaparów oraz oliwki. Podałem na liściach sałaty.