Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Przecudowna sałatka na bazie ziemniaków z dodatkiem czerwonej cebuli, słodkich papryczek i chrupiącej rzodkiewki. Świetnie sprawdzi się do dań grillowych. Wystarczy mieć ugotowane ziemniaki, przygotowanie zajmuje dosłownie 5 minut. Idealna do mięsiwa.
Polecam.
Odsłon: 108
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 24
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 525
Polecam.
Odsłon: 108
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 24
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 525
Składniki
Ziemniaki gotujemy do miękkości, studzimy i obieramy. Rzodkiewki kroimy w półplasterki. Papryczki w paski, a cebulę w piórka. Pęczek koperku drobno szatkujemy. Całość delikatnie mieszamy. Na koniec dodajemy śmietanę, majonez i przyprawy. Wszystko lekko mieszamy i sałatka gotowa. Przechowujemy w lodówce.