Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek na grillowe szaleństwo :)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 188
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 385
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1787
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3354
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26877
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 188
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 385
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1787
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3354
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26877
Składniki
Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach. Po wystudzeniu obrać i pokroić w talarki, jeśli ziemniaki są duże to w półtalarki.Cebulę pokroić w piórka, dodać do niej zmiażdżony czosnek, posolić, polać octem i odstawić na kilka minut.
Do miseczki nałożyć majonez, śmietanę, musztardę, koperek i wszystko wymieszać do połączenia składników. Doprawić solą i pieprzem.
Ziemniaki połączyć z cebulą i czosnkiem, delikatnie wymieszać dwoma widelcami, przełożyć do salaterki i polać sosem koperkowym. SMACZNEGO!