Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek na grillowe szaleństwo :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 48
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 48
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach. Po wystudzeniu obrać i pokroić w talarki, jeśli ziemniaki są duże to w półtalarki.Cebulę pokroić w piórka, dodać do niej zmiażdżony czosnek, posolić, polać octem i odstawić na kilka minut.
Do miseczki nałożyć majonez, śmietanę, musztardę, koperek i wszystko wymieszać do połączenia składników. Doprawić solą i pieprzem.
Ziemniaki połączyć z cebulą i czosnkiem, delikatnie wymieszać dwoma widelcami, przełożyć do salaterki i polać sosem koperkowym. SMACZNEGO!