Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przede wszystkim smaczna to rzecz oczywista:-))) Super do mięsa zrobionego na różne sposoby.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 50
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1540
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 56
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 50
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1540
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 56
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach. Studzimy i obieramy. Kroimy je w większą kostkę tak jak ogórki kiszone. Obieramy czosnek i przeciskamy przez praskę. Doprawiamy pieprzem. Z solą trzeba ostrożnie gdyż czosnek i kiszone ogórki potęgują smak soli. Dodajemy majonez i mieszamy. Majonez jeżeli ktoś lubi można wymieszać z jogurtem greckim w proporcjach jakie się lubi. To by było na tyle :-)))