Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sosie majonezowo- musztardowo- jogurtowym.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Ziemniaki ugotowałam w mundurkach. Schłodzone obrałam. Buraka starłam na małym oczku, zalałam szklanką wrzątku, dodałam łyżkę octu aby nie zmieniły barwy. Obrane ziemniaki dodałam do schłodzonych buraków. Po godzinie wyjęłam ziemniaki. Wymieszałam sosy z posiekanym szczypiorem i doprawiłam solą i pieprzem. Posiekałam z grubsza rukolę. Warstwy ziemniaków polewałam sosem i posypywałam rukolą.
:D
Smacznego :)