Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sosie majonezowo- musztardowo- jogurtowym.
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 997
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 182
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 997
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 182
Składniki
Ziemniaki ugotowałam w mundurkach. Schłodzone obrałam. Buraka starłam na małym oczku, zalałam szklanką wrzątku, dodałam łyżkę octu aby nie zmieniły barwy. Obrane ziemniaki dodałam do schłodzonych buraków. Po godzinie wyjęłam ziemniaki. Wymieszałam sosy z posiekanym szczypiorem i doprawiłam solą i pieprzem. Posiekałam z grubsza rukolę. Warstwy ziemniaków polewałam sosem i posypywałam rukolą.
:D
Smacznego :)