Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkowe canneloni to świetna propozycja dosłownie na każdą okazję. Możemy podać je na rodzinne uroczystości lub zapakować do pojemników i zabrać do pracy, szkoły czy w plener.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 38
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 144
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2502
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 38
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 144
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2502
Składniki
Jajka obrać i pokroić w kostkę ( można użyć siatki do krojenia ). Dodać posiekaną natkę, oraz wasabi, majonez i przyprawy do smaku. Wymieszać wszystko i ewentualnie doprawić jeszcze do smaku. Na desce położyć plaster sera, na niego plaster polędwicy, w razie potrzeby przyciąć. Na polędwicy rozsmarować porcję masy jajecznej i na jednym brzegu ułożyć kabanosa. Zwinąć w roladkę i tak powstanie nasze cannelloni. Takie cannelloni można przechowywać do dwóch dni w lodówce.