Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkowe canneloni to świetna propozycja dosłownie na każdą okazję. Możemy podać je na rodzinne uroczystości lub zapakować do pojemników i zabrać do pracy, szkoły czy w plener.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 122
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4254
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11605
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6634
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5529
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13717
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 122
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4254
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11605
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6634
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5529
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13717
Składniki
Jajka obrać i pokroić w kostkę ( można użyć siatki do krojenia ). Dodać posiekaną natkę, oraz wasabi, majonez i przyprawy do smaku. Wymieszać wszystko i ewentualnie doprawić jeszcze do smaku. Na desce położyć plaster sera, na niego plaster polędwicy, w razie potrzeby przyciąć. Na polędwicy rozsmarować porcję masy jajecznej i na jednym brzegu ułożyć kabanosa. Zwinąć w roladkę i tak powstanie nasze cannelloni. Takie cannelloni można przechowywać do dwóch dni w lodówce.