Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas na specjalne okazje, zawsze na Świeta Bożego Narodzenia ;)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5355
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11784
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5355
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11784
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Składniki
na oliwie zeszklić cebule pokrojoną w wiórka, gdy bedzie przyrumieniona dodać rodzynki, przesmażyć chwilę.
Następnie wlać przecier pomidorowy, zagotować. Gotować jakieś 5 min, lekko odparowując. Doprawić pieprzem.
Do wystudzonego sosu dodać pokrojone w kawałki śledzie. Włożyć do lodówki. przygotowywać min 24godziny przed podaniem.