Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas na specjalne okazje, zawsze na Świeta Bożego Narodzenia ;)
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 521
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 706
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1126
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 197
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 209
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6085
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 521
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 706
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1126
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 197
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 209
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6085
Składniki
na oliwie zeszklić cebule pokrojoną w wiórka, gdy bedzie przyrumieniona dodać rodzynki, przesmażyć chwilę.
Następnie wlać przecier pomidorowy, zagotować. Gotować jakieś 5 min, lekko odparowując. Doprawić pieprzem.
Do wystudzonego sosu dodać pokrojone w kawałki śledzie. Włożyć do lodówki. przygotowywać min 24godziny przed podaniem.