Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas na specjalne okazje, zawsze na Świeta Bożego Narodzenia ;)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1373
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1373
Składniki
na oliwie zeszklić cebule pokrojoną w wiórka, gdy bedzie przyrumieniona dodać rodzynki, przesmażyć chwilę.
Następnie wlać przecier pomidorowy, zagotować. Gotować jakieś 5 min, lekko odparowując. Doprawić pieprzem.
Do wystudzonego sosu dodać pokrojone w kawałki śledzie. Włożyć do lodówki. przygotowywać min 24godziny przed podaniem.