Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalna w przygotowaniu, szybka surówka, kolorowa i pełna zdrowia.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 450
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16665
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 328
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 450
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16665
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 328
Składniki
Kapustę drobno kroimy i umieszczamy w odpowiedniej wielkości misce. Dodajemy marchewkę, jabłko (ze skórką) starte na dużych oczkach, pokrojoną w kosteczkę cebulę, seler naciowy w krążki i mieszamy. W osobnej miseczce mieszamy oliwę, sól, pieprz, szczyptę cukru i sok z cytryny. Dodajemy do surówki. Całość mieszamy i odstawiłam na ok. 15 minut do wyrównania się smaków. Podajemy.