Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalna w przygotowaniu, szybka surówka, kolorowa i pełna zdrowia.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7888
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1139
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13655
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7888
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1139
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13655
Składniki
Kapustę drobno kroimy i umieszczamy w odpowiedniej wielkości misce. Dodajemy marchewkę, jabłko (ze skórką) starte na dużych oczkach, pokrojoną w kosteczkę cebulę, seler naciowy w krążki i mieszamy. W osobnej miseczce mieszamy oliwę, sól, pieprz, szczyptę cukru i sok z cytryny. Dodajemy do surówki. Całość mieszamy i odstawiłam na ok. 15 minut do wyrównania się smaków. Podajemy.