Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka bez majonezu z kapustą czerwoną, jabłkiem i marchewką też może być smaczna! Zobacz, jak dobrać składniki.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 191
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4428
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12034
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6844
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5621
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 191
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4428
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12034
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6844
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5621
Składniki
Kapustę umyj, poszatkuj. Zasyp odrobiną soli, cukrem i odstaw, aby zmiękła. W tym czasie obierz jabłko i marchewkę. Zetrzyj na tarce z grubymi oczkami.
Cebulę drobno posiekaj.
Połącz wszystkie składniki. Wlej teraz sok z cytryny i jogurt. Zamieszaj. Dopraw jeszcze solą i pieprzem według uznania.
Odstaw na około 20 minut przed podaniem.