Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka bez majonezu z kapustą czerwoną, jabłkiem i marchewką też może być smaczna! Zobacz, jak dobrać składniki.
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 74
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 118
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 365
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 74
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 118
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 365
Składniki
Kapustę umyj, poszatkuj. Zasyp odrobiną soli, cukrem i odstaw, aby zmiękła. W tym czasie obierz jabłko i marchewkę. Zetrzyj na tarce z grubymi oczkami.
Cebulę drobno posiekaj.
Połącz wszystkie składniki. Wlej teraz sok z cytryny i jogurt. Zamieszaj. Dopraw jeszcze solą i pieprzem według uznania.
Odstaw na około 20 minut przed podaniem.