Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka bufetówka to niezastąpiony dodatek do dań obiadowych. Prosta, szybka i mega smaczna. Do jej przygotowania będziecie potrzebowali: kapusty, marchewki, jabłka i pora. W połączeniu z jogurtowo-majonezowym sosem smakuje rewelacyjnie. Świetnie komponuje się z pieczonym i smażonym mięsem oraz rybą.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1957
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1199
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2309
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1957
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1199
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2309
Składniki
Kapustę pekińską drobno poszatkuj. Marchewki i jabłko obierz, następnie zetrzyj je na tarce. Z pora odetnij końcówki, przetnij go wzdłuż na pół i pokrój na półtalarki. Składniki wymieszaj. Bufetówkę dopraw octem, solą, pieprzem i cukrem.
W osobnej miseczce połącz jogurt z majonezem. Przełóż sos do surówki.
Bufetówkę można dodatkowo wzbogacić o świeżą natkę pietruszki lub koperek.