Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...jedna z moich ulubionych surówek do obiadu...i do której zawsze są składniki pod ręką. Najlepiej zrobić ją ze 2-3 godziny wcześniej aby się przegryzła...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1277
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113564
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1277
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113564
Składniki
pora przekrawamy na pół i drobno kroimy. Pozostałe warzywa obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Majonez ze śmietaną i cukrem łączymy.
Składniki surówki mieszamy ze sobą; posypujemy koperkiem i odstawiamy na 2-3 godziny żeby się przegryzła