Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i bardzo zdrowa surówka
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 524
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 871
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 636
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 524
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 871
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 636
Składniki
Fenkuł umyć,oczyścić,zetrzeć na tarce o dużych oczkach i polać sokiem z cytryny. Pomarańcze umyć,obrać,podzielić na cząstki i każdą przekroić na pół. Truskawki umyć,obrać z szypułek,większe przekroić na 4 lub 2 części a małe pozostawić w całości. Wszystkie składniki delikatnie wymieszać,polać sosem przygotowanym ze śmietany zmieszanej z miodem i posypać prażonymi migdałami,smacznego.