Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z białej kapusty z dodatkami.Pełnia smaku, witamin i kolorów.Każdy niejadek się na nią skusi:)
Smaki Grecji!
Odsłon: 135
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 442
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1025
Smaki Grecji!
Odsłon: 135
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 442
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1025
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, solimy, ugniatamy palcami i odstawiamy na 20 min. Po tym czasie odciskamy kapustę i odlewamy sok. Marchew obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej. Kukurydzę odsączamy z zalewy, Paprykę oczyszczamy z pestek i kroimy w małą kostkę. Wszystkie pokrojone składniki mieszamy, dodajemy natkę pietruszki, olej i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Odstawiamy na kwadrans.