Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z białej kapusty z dodatkami.Pełnia smaku, witamin i kolorów.Każdy niejadek się na nią skusi:)
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 27
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 154
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 27
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 154
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, solimy, ugniatamy palcami i odstawiamy na 20 min. Po tym czasie odciskamy kapustę i odlewamy sok. Marchew obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej. Kukurydzę odsączamy z zalewy, Paprykę oczyszczamy z pestek i kroimy w małą kostkę. Wszystkie pokrojone składniki mieszamy, dodajemy natkę pietruszki, olej i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Odstawiamy na kwadrans.