Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy dodatek do wiosennego obiadu? Oczywiście kolorowa i chrupiąca warzywna surówka. To porządna porcja minerałów, witamin i błonnika pokarmowego. Doskonale komponować będzie się z kotletem z kurczaka lub filetem z białej ryby. Bazą surówki będzie biała kapusta, marchewka, świetnie pasować tu będzie dodatek jabłka, który nada jej świeżego smaku. Warto dorzucić do niej także nieco zieleniny, na przykład natki pietruszki i szczypiorku.
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 41
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7477
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154925
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1068
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 520
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 41
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7477
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154925
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1068
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 520
Składniki
Umyj warzywa i jabłko. Marchewkę obierz, z kapusty pozbądź się wierzchnich liści. Wszystko zetrzyj na tarce o drobnych oczkach i wrzuć do dużej miski.
Dodaj posiekany szczypiorek i natkę pietruszki.
Wlej oliwę z oliwek, sok z cytryny, dopraw wszystko sola i pieprzem i wymieszaj.