Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy dodatek do wiosennego obiadu? Oczywiście kolorowa i chrupiąca warzywna surówka. To porządna porcja minerałów, witamin i błonnika pokarmowego. Doskonale komponować będzie się z kotletem z kurczaka lub filetem z białej ryby. Bazą surówki będzie biała kapusta, marchewka, świetnie pasować tu będzie dodatek jabłka, który nada jej świeżego smaku. Warto dorzucić do niej także nieco zieleniny, na przykład natki pietruszki i szczypiorku.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1791
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8342
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 741
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253331
Polecam.
Odsłon: 1434
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1791
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8342
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 741
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253331
Polecam.
Odsłon: 1434
Składniki
Umyj warzywa i jabłko. Marchewkę obierz, z kapusty pozbądź się wierzchnich liści. Wszystko zetrzyj na tarce o drobnych oczkach i wrzuć do dużej miski.
Dodaj posiekany szczypiorek i natkę pietruszki.
Wlej oliwę z oliwek, sok z cytryny, dopraw wszystko sola i pieprzem i wymieszaj.