Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna surówka z czerwonej kapusty, jabłka i marchewki to pyszny i łatwy dodatek do obiadu lubiany przez dzieci.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 54
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 156
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2828
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4199
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 54
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 156
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2828
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4199
Składniki
Z kapusty usuwamy wierzchnie liście przekrawamy na pół i wycinamy głąb. Szatkujemy drobno i przekładamy do większej miski.
Jabłko i marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę kroimy drobno, natkę i koper szatkujemy. Wszystko dodajemy do poszatkowanej kapusty.
W osobnej misce łączymy ze sobą ocet, cukier, sól, pieprz i majonez. Następnie dodajemy do warzyw i dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na 1-2 godzin aby wszystkie smaki dobrze się przegryzły. Surówka z czerwonej kapusty jest już gotowa. Smacznego