Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna surówka z czerwonej kapusty, jabłka i marchewki to pyszny i łatwy dodatek do obiadu lubiany przez dzieci.
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7296
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 1774
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70458
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7296
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 1774
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70458
Składniki
Z kapusty usuwamy wierzchnie liście przekrawamy na pół i wycinamy głąb. Szatkujemy drobno i przekładamy do większej miski.
Jabłko i marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę kroimy drobno, natkę i koper szatkujemy. Wszystko dodajemy do poszatkowanej kapusty.
W osobnej misce łączymy ze sobą ocet, cukier, sól, pieprz i majonez. Następnie dodajemy do warzyw i dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na 1-2 godzin aby wszystkie smaki dobrze się przegryzły. Surówka z czerwonej kapusty jest już gotowa. Smacznego