Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna surówka z czerwonej kapusty, jabłka i marchewki to pyszny i łatwy dodatek do obiadu lubiany przez dzieci.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 21
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2255
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 156
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 21
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2255
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 156
Składniki
Z kapusty usuwamy wierzchnie liście przekrawamy na pół i wycinamy głąb. Szatkujemy drobno i przekładamy do większej miski.
Jabłko i marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę kroimy drobno, natkę i koper szatkujemy. Wszystko dodajemy do poszatkowanej kapusty.
W osobnej misce łączymy ze sobą ocet, cukier, sól, pieprz i majonez. Następnie dodajemy do warzyw i dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na 1-2 godzin aby wszystkie smaki dobrze się przegryzły. Surówka z czerwonej kapusty jest już gotowa. Smacznego