Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna surówka z czerwonej kapusty, jabłka i marchewki to pyszny i łatwy dodatek do obiadu lubiany przez dzieci.
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3188
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 608
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2311
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3188
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 608
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2311
Składniki
Z kapusty usuwamy wierzchnie liście przekrawamy na pół i wycinamy głąb. Szatkujemy drobno i przekładamy do większej miski.
Jabłko i marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę kroimy drobno, natkę i koper szatkujemy. Wszystko dodajemy do poszatkowanej kapusty.
W osobnej misce łączymy ze sobą ocet, cukier, sól, pieprz i majonez. Następnie dodajemy do warzyw i dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na 1-2 godzin aby wszystkie smaki dobrze się przegryzły. Surówka z czerwonej kapusty jest już gotowa. Smacznego