Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza prosta i wyśmienita surówka z czerwonej kapusty! Idealna do niedzielnego obiadu, do mięsa czy ryby. To zdecydowanie moja ulubiona. Koniecznie wypróbuj ten przepis, jeśli raz zrobisz gwarantuję, że do innych więcej nie wrócisz. W 100g surówka ma 99 kalorii.
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4788
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4747
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44642
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 310
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4788
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4747
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44642
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 310
Składniki
Kapustę drobno poszatkuj i przełóż do miski. Jabłko i marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Koperek posiekaj. Dodaj do kapusty i wymieszaj. Połącz z jogurtem naturalnym, octem jabłkowym ( nie dawaj wszystkiego, dodawaj stopniowo i sprawdzaj smak ), solą, pieprzem i cukrem. Wymieszaj ponownie i odstaw na godzinę do lodówki. Smacznego!