Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza prosta i wyśmienita surówka z czerwonej kapusty! Idealna do niedzielnego obiadu, do mięsa czy ryby. To zdecydowanie moja ulubiona. Koniecznie wypróbuj ten przepis, jeśli raz zrobisz gwarantuję, że do innych więcej nie wrócisz. W 100g surówka ma 99 kalorii.
To najlepsze muffinki jakie do tej pory upiekłam! Delikatne ciasto ze słodko-...
Odsłon: 3192
Potrawka z mięsa mielonego wieprzowego z warzywami podana z ryżem. Warzywa po...
Odsłon: 621
To najlepsze muffinki jakie do tej pory upiekłam! Delikatne ciasto ze słodko-...
Odsłon: 3192
Potrawka z mięsa mielonego wieprzowego z warzywami podana z ryżem. Warzywa po...
Odsłon: 621
Składniki
Kapustę drobno poszatkuj i przełóż do miski. Jabłko i marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Koperek posiekaj. Dodaj do kapusty i wymieszaj. Połącz z jogurtem naturalnym, octem jabłkowym ( nie dawaj wszystkiego, dodawaj stopniowo i sprawdzaj smak ), solą, pieprzem i cukrem. Wymieszaj ponownie i odstaw na godzinę do lodówki. Smacznego!