Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza prosta i wyśmienita surówka z czerwonej kapusty! Idealna do niedzielnego obiadu, do mięsa czy ryby. To zdecydowanie moja ulubiona. Koniecznie wypróbuj ten przepis, jeśli raz zrobisz gwarantuję, że do innych więcej nie wrócisz. W 100g surówka ma 99 kalorii.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5482
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29831
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 243
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19524
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1092
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5482
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29831
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 243
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19524
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1092
Składniki
Kapustę drobno poszatkuj i przełóż do miski. Jabłko i marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Koperek posiekaj. Dodaj do kapusty i wymieszaj. Połącz z jogurtem naturalnym, octem jabłkowym ( nie dawaj wszystkiego, dodawaj stopniowo i sprawdzaj smak ), solą, pieprzem i cukrem. Wymieszaj ponownie i odstaw na godzinę do lodówki. Smacznego!