Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowujesz domowy fast food? Surówka z czerwonej kapusty do kebaba urozmaici smak dań na ciepło. Zobacz przepis!
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 105
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 143
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 242
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 105
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 143
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 242
Składniki
Kapustę oczyść z liści zewnętrznych, które są zniszczone i odbarwione. Drobno poszatkuj z pomocą ostrego noża lub tarki. Przełóż do miski, wsyp sól i dokładnie wymieszaj. Zostaw kapustę na około godzinę, aby zmiękła.
Paprykę oczyść z gniazda nasiennego, a marchewkę obierz. Warzywa posiekaj drobno. To samo zrób ze świeżą natką pietruszki.
Z kapusty wylej powstałą wodę. Dodaj paprykę, marchewkę i posiekaną natkę pietruszki. Dopraw pieprzem, cukrem, olejem i octem. Całość ugnieć dłońmi.