Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowujesz domowy fast food? Surówka z czerwonej kapusty do kebaba urozmaici smak dań na ciepło. Zobacz przepis!
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4839
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4776
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44707
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 354
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4839
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4776
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44707
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 354
Składniki
Kapustę oczyść z liści zewnętrznych, które są zniszczone i odbarwione. Drobno poszatkuj z pomocą ostrego noża lub tarki. Przełóż do miski, wsyp sól i dokładnie wymieszaj. Zostaw kapustę na około godzinę, aby zmiękła.
Paprykę oczyść z gniazda nasiennego, a marchewkę obierz. Warzywa posiekaj drobno. To samo zrób ze świeżą natką pietruszki.
Z kapusty wylej powstałą wodę. Dodaj paprykę, marchewkę i posiekaną natkę pietruszki. Dopraw pieprzem, cukrem, olejem i octem. Całość ugnieć dłońmi.