Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona kapusta z sosem chrzanowo- cytrynowym.
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17881
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 97
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2042
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 179
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17881
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 97
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2042
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 179
Składniki
Warzywa obierany, szatkujemy w malakserze albo ścieramy na tarce marchew, jabłko i seler. Kapustę i fenkuł szatkujemy drobno. Przekładamy do miski warzywa. Solimy i wygniatamy reką z niewielką ilością soli i pieprzu. Doprawiamy sosem jogurtowo-chrzanowym.