Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona kapusta z sosem chrzanowo- cytrynowym.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118333
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8467
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3130
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2230
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1580
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118333
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8467
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3130
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2230
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1580
Składniki
Warzywa obierany, szatkujemy w malakserze albo ścieramy na tarce marchew, jabłko i seler. Kapustę i fenkuł szatkujemy drobno. Przekładamy do miski warzywa. Solimy i wygniatamy reką z niewielką ilością soli i pieprzu. Doprawiamy sosem jogurtowo-chrzanowym.