Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44719
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182222
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 322
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44719
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182222
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 322
Składniki
Wykonanie: Fasolkę ugotować według opisu na opakowaniu i odcedzić. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę, posolić i odstawić na godzinę po czym odcisnąć i połączyć z fasolą, zmiażdżonym czosnkiem, solą i cukrem do smaku. Następnie wymieszać z olejem, dokładnie wymieszać. Surówkę możemy podawać na ciepło jak i na zimno do obiadu.