Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1066
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 56
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 130
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1066
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 56
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 130
Składniki
Wykonanie: Fasolkę ugotować według opisu na opakowaniu i odcedzić. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę, posolić i odstawić na godzinę po czym odcisnąć i połączyć z fasolą, zmiażdżonym czosnkiem, solą i cukrem do smaku. Następnie wymieszać z olejem, dokładnie wymieszać. Surówkę możemy podawać na ciepło jak i na zimno do obiadu.