Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4151
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6516
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5487
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13540
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5319
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4151
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6516
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5487
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13540
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5319
Składniki
Wykonanie: Fasolkę ugotować według opisu na opakowaniu i odcedzić. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę, posolić i odstawić na godzinę po czym odcisnąć i połączyć z fasolą, zmiażdżonym czosnkiem, solą i cukrem do smaku. Następnie wymieszać z olejem, dokładnie wymieszać. Surówkę możemy podawać na ciepło jak i na zimno do obiadu.