Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką surówkę możesz przygotować jako dodatek do mięsa na świąteczny obiad. Szybka w przygotowaniu, a zarazem bardzo smaczna dzięki pomidorom, które podkreślają walory smakowe.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 191
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4427
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12027
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6842
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5621
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 191
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4427
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12027
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6842
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5621
Składniki
1. Kalafior dzielę na mniejsze różyczki, marchew obieram, kroję na mniejsze kawałki, cebulę kroję na połówki. 2. Warzywa oraz suszone pomidory bez zalewy, przekładam do blendera i blenduję 4 minuty. 3. Następnie warzywa przekładam do naczynia wlewam ocet, oliwę z suszonych pomidorów, wsypuję sól i dokładnie mieszam.
4. Surówka gotowa. 5. Smacznego.