Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką surówkę możesz przygotować jako dodatek do mięsa na świąteczny obiad. Szybka w przygotowaniu, a zarazem bardzo smaczna dzięki pomidorom, które podkreślają walory smakowe.
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 50
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 237
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 7194
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 50
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 237
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 7194
Składniki
1. Kalafior dzielę na mniejsze różyczki, marchew obieram, kroję na mniejsze kawałki, cebulę kroję na połówki. 2. Warzywa oraz suszone pomidory bez zalewy, przekładam do blendera i blenduję 4 minuty. 3. Następnie warzywa przekładam do naczynia wlewam ocet, oliwę z suszonych pomidorów, wsypuję sól i dokładnie mieszam.
4. Surówka gotowa. 5. Smacznego.