Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką surówkę możesz przygotować jako dodatek do mięsa na świąteczny obiad. Szybka w przygotowaniu, a zarazem bardzo smaczna dzięki pomidorom, które podkreślają walory smakowe.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67937
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1944
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67937
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1944
Składniki
1. Kalafior dzielę na mniejsze różyczki, marchew obieram, kroję na mniejsze kawałki, cebulę kroję na połówki. 2. Warzywa oraz suszone pomidory bez zalewy, przekładam do blendera i blenduję 4 minuty. 3. Następnie warzywa przekładam do naczynia wlewam ocet, oliwę z suszonych pomidorów, wsypuję sól i dokładnie mieszam.
4. Surówka gotowa. 5. Smacznego.