Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i szybka w przygotowaniu surówka, która będzie idealnym dodatkiem do obiadu. Surówka świetnie komponuje się z rybami oraz różnego rodzaju potrawami mięsnymi
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 68
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 44
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 95
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 68
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 44
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 95
Składniki
Kalarepki, marchewki oraz jabłko obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Koperek drobno siekamy.
Majonez, śmietanę, sok z cytryny i cukier puder* łączymy w miseczce i dodajemy do pozostałych składników. Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy solą oraz pieprzem i wstawiamy do lodówki dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów. Surówkę przez podaniem warto przemieszać. * Możemy użyć cukru pudru z ksylitolu lub erytrytolu, a także pominąć dosładzanie, jeśli użyliśmy słodkiej odmiany jabłek.