Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka po zrobieniu może stać nawet kilka dni, a z dnia na dzień będzie coraz smaczniejsza.
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 82
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 282
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 795
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 22696
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 82
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 282
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 795
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 22696
Składniki
Kapustę poszatkować. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę pokroić w piórka. Powyższe składniki zasypać 1/3 szkl. cukru, wymieszać i zostawić na 1 godzinę.
Zalewę zagotować i gorącą zalać kapustę. Wymieszać. Przykryć i włożyć do lodówki. Po ok 1 godz, surówka jest gotowa do spożycia. Smacznego.