Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka po zrobieniu może stać nawet kilka dni, a z dnia na dzień będzie coraz smaczniejsza.
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5056
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 615
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2385
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 166
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5056
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 615
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2385
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 166
Składniki
Kapustę poszatkować. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę pokroić w piórka. Powyższe składniki zasypać 1/3 szkl. cukru, wymieszać i zostawić na 1 godzinę.
Zalewę zagotować i gorącą zalać kapustę. Wymieszać. Przykryć i włożyć do lodówki. Po ok 1 godz, surówka jest gotowa do spożycia. Smacznego.