Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka po zrobieniu może stać nawet kilka dni, a z dnia na dzień będzie coraz smaczniejsza.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 77
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 167
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1240
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 493
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 77
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 167
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1240
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 493
Składniki
Kapustę poszatkować. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę pokroić w piórka. Powyższe składniki zasypać 1/3 szkl. cukru, wymieszać i zostawić na 1 godzinę.
Zalewę zagotować i gorącą zalać kapustę. Wymieszać. Przykryć i włożyć do lodówki. Po ok 1 godz, surówka jest gotowa do spożycia. Smacznego.