Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka po zrobieniu może stać nawet kilka dni, a z dnia na dzień będzie coraz smaczniejsza.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 830
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1945
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 438
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 830
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1945
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 438
Składniki
Kapustę poszatkować. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę pokroić w piórka. Powyższe składniki zasypać 1/3 szkl. cukru, wymieszać i zostawić na 1 godzinę.
Zalewę zagotować i gorącą zalać kapustę. Wymieszać. Przykryć i włożyć do lodówki. Po ok 1 godz, surówka jest gotowa do spożycia. Smacznego.