Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam surówkę białej kapusty z dodatkiem kukurydzy konserwowej. Szybka , prosta i smaczna. Polecam
nóź, tarka, deska, ręcznik papierowy, miska, łyżka,
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 1759
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 39
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 173
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 3116
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 1759
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 39
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 173
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 3116
Składniki
Kapustę myjemy , osuszamy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, marchewkę po obraniu również ścieramy na grubych oczkach, cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy na sitku z zalewy, a ogórki kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do miski dodajemy sok z cytryny , ocet jabłkowy, doprawiamy pieprzem i solą oraz cukrem do smaku. Całość mieszamy i na koniec łączymy z majonezem połączonym z chrzanem tartym. Opcjonalnie możemy dodać posiekany koperek. Smacznego
Surówka gotowa do podania.