Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam surówkę białej kapusty z dodatkiem kukurydzy konserwowej. Szybka , prosta i smaczna. Polecam
nóź, tarka, deska, ręcznik papierowy, miska, łyżka,
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3771
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3814
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3771
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3814
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Składniki
Kapustę myjemy , osuszamy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, marchewkę po obraniu również ścieramy na grubych oczkach, cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy na sitku z zalewy, a ogórki kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do miski dodajemy sok z cytryny , ocet jabłkowy, doprawiamy pieprzem i solą oraz cukrem do smaku. Całość mieszamy i na koniec łączymy z majonezem połączonym z chrzanem tartym. Opcjonalnie możemy dodać posiekany koperek. Smacznego
Surówka gotowa do podania.