Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam surówkę białej kapusty z dodatkiem kukurydzy konserwowej. Szybka , prosta i smaczna. Polecam
nóź, tarka, deska, ręcznik papierowy, miska, łyżka,
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2623
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2623
Składniki
Kapustę myjemy , osuszamy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, marchewkę po obraniu również ścieramy na grubych oczkach, cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy na sitku z zalewy, a ogórki kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do miski dodajemy sok z cytryny , ocet jabłkowy, doprawiamy pieprzem i solą oraz cukrem do smaku. Całość mieszamy i na koniec łączymy z majonezem połączonym z chrzanem tartym. Opcjonalnie możemy dodać posiekany koperek. Smacznego
Surówka gotowa do podania.