Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z kapusty,ogórka i suszonej żurawiny.

Surówka z kapusty,ogórka  i suszonej żurawiny.

Autor:

Przepisów i artykułów: 969 Ocena: 20260

Dodano:

Odsłon: 437

Fit surówka na jogurcie naturalnym,pyszna do mięs i wędlin.:)

Składniki

  • 1/4 młodej kapusty
  • Ogórek gruntowy
  • pęczek koperku
  • 200ml jogurt naturalny,jak za mało dodać więcej
  • łyżeczka soli,łyżka miodu,1 łyżka suszonej żurawiny
  • łyżka soku z cytryny
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Surówka z kapusty,ogórka i suszonej żurawiny.

Przygotowanie

  1. Kapustę poszatkować,ogórek zetrzec na grubych oczkach tarła,posolić ,wymieszać i odstawić by puściła wodę,którą trzeba odlać.
    Dodać posiekany koperek,miód,żurawinę ,sok z cytryny i jogurt.
    Wszysto wymieszac i gotowe.

  2. Smacnego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (13)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń