Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
surówka z kapusty pekińskiej z sosem jogurtowo-majonezowym
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 354
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1271
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 354
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1271
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Składniki
Kapustę pekińską i cebulę pokroić w piórka, ogórka, pomidora i paprykę w kostkę, kukurydzę odsączyć. Wszystkie składniki połączyć, przyprawić sokiem z cytryny, przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Dodać majonez, jogurt i pozostałe przyprawy do smaku. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Surówka jest doskonałym dodatkiem do obiadu.