Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na surówkę z kapusty pekińskiej.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Składniki
Kapustę przekroić na pół, a następnie połówkę nakroić wzdłuż i drobno pokroić. Jak już dojdziemy do końca można pokroić drobniej lub wyrzucić końcówkę.
Do kapusty dodać pokrojone w kostkę dwa pomidory, małą puszkę kukurydzy, pokrojony koperek. jak nie mamy zielonego koperku można dodać suszony.
Dodać dwie łyżki majonezu i poprawić solą i pieprzem do smaku.