Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy tylko 15 minut do przegotowania surówki jako dodatek do dania obiadowego. Warzywa z dodatkiem musztardy , która podkreśla walory smakowe.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 692
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 668
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 261
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 692
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 668
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 261
Składniki
1. Kapustę drobno siekam, ogórki, cebulę kroję w kostkę, marchew ścieram na tarce o dużych oczkach.
2. Do warzyw dodaję jogurt, musztardę, sól, pieprz, dokładnie mieszam łyżką.
3. Surówka gotowa. 4. Smacznego.