Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17692
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1796
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15386
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5948
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9115
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17692
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1796
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15386
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5948
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9115
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować, posolić. Odstawić na godzinę, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie odcisnąć, dodać pokrojonego pomidora i ogórka. Warzywa wymieszać, polać oliwą z oliwek, octem winnym. Doprawić sokiem z cytryny.