Sałatki Przepis na:
3-4 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Kapustę pekińską poszatkować, posolić. Odstawić na godzinę, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie odcisnąć, dodać pokrojonego pomidora i ogórka. Warzywa wymieszać, polać oliwą z oliwek, octem winnym. Doprawić sokiem z cytryny.
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

Konto usunięte 28 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
Jak zwykle pyszności :) Pekińska jest bardzo wdzięcznym warzywem i wszystko do niej pasuje :) Odpowiedzi: 2 ▼3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ewaaa 28 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
odchudzaczka jedna :))), pycha surówka ! :) Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz