Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1154
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1193
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13270
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1154
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1193
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13270
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować, posolić. Odstawić na godzinę, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie odcisnąć, dodać pokrojonego pomidora i ogórka. Warzywa wymieszać, polać oliwą z oliwek, octem winnym. Doprawić sokiem z cytryny.