Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czarna rzepa skrywa biały miąższ o dość ostrym smaku, zawiera dużo składników odżywczych i mnóstwo witamin, dlatego warto ją wykorzystywać przy produkcji naszych posiłków.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 254
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 254
Składniki
Kapustę pekińską pokroić w cienkie paseczki, posolić i odstawić na godzinę, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie kapustę odcisnąć, wymieszać z pozostałymi warzywami utartymi na tarce o grubych oczkach i majonezem. Smacznego.