Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czarna rzepa skrywa biały miąższ o dość ostrym smaku, zawiera dużo składników odżywczych i mnóstwo witamin, dlatego warto ją wykorzystywać przy produkcji naszych posiłków.
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 122
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20711
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 26746
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1079
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4406
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 122
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20711
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 26746
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1079
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4406
Składniki
Kapustę pekińską pokroić w cienkie paseczki, posolić i odstawić na godzinę, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie kapustę odcisnąć, wymieszać z pozostałymi warzywami utartymi na tarce o grubych oczkach i majonezem. Smacznego.