Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czarna rzepa skrywa biały miąższ o dość ostrym smaku, zawiera dużo składników odżywczych i mnóstwo witamin, dlatego warto ją wykorzystywać przy produkcji naszych posiłków.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 128
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31291
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 128
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31291
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Składniki
Kapustę pekińską pokroić w cienkie paseczki, posolić i odstawić na godzinę, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie kapustę odcisnąć, wymieszać z pozostałymi warzywami utartymi na tarce o grubych oczkach i majonezem. Smacznego.