Sałatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 799 Ocena: 49638
Dodano: 02.03.2015
Odsłon: 4466
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Kapustę pekińską pokroić w cienkie paseczki, posolić i odstawić na godzinę, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie kapustę odcisnąć, wymieszać z pozostałymi warzywami utartymi na tarce o grubych oczkach i majonezem.
Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

anulka12 03 marca 2015Zgłoś do usunięcia
Bardzo mi się podoba. Odpowiedzi: 1 ▼3 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 03 marca 2015Zgłoś do usunięcia
ciekawe połączenie smaków,smaczna surówka:) Odpowiedzi: 1 ▼4 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 02 marca 2015Zgłoś do usunięcia
Zdrowa i smaczna surówka :)4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ewaaa 02 marca 2015Zgłoś do usunięcia
Beatko, to jest moja ulubiona surówka z czarnej rzepy <3, ja lubię pogryzać rzepę w sezonie poza kalarepkowym :) Odpowiedzi: 1 ▼4 Kto głosował? | Odpowiedz