Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób kojarzy, uwielbia i często robi. My również. Teraz zrobiliśmy w wersji z pomidorkami koktajlowymi…za niedługo i nasze będą gotowe do spożycia ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8552
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 575
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8552
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 575
Składniki
Ogórki kroimy w talarki. Cebulę siekamy. Pomidorki kroimy w dowolne kawałki. Całość mieszamy z oliwą i pieprzem (do smaku).