Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuję surówkę z cudownej kiszonej kapusty, z dodatkiem słodkiej papryki, dymki i rzeżuchy, polecam :)
nóż, deska do krojenia, salaterka
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1395
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 333
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1395
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 333
Składniki
Lekko odciśniętą kapustę poszatkować, wymieszać z pokrojoną drobno papryką i dymką, dodać rzeżuchę. Doprawić do smaku łyżeczką cukru, pieprzem, skropić olejem dobrej jakości, wymieszać. Odstawić w chłodne miejsce na 15-30 minut. przed podaniem.