Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówkę możemy wzbogacić dodając startą marchew lub jabłko a oprócz natki pietruszki posiekaną kolendrę lub koperek.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10404
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5994
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12846
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4593
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10404
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5994
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12846
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4593
Składniki
Z kapusty usuwamy wierzchnie uszkodzone i zanieczyszczone liście. Następnie szatkujemy ją, posypujemy solą, ugniatamy i odstawiamy na 30 min. Po tym czasie odciskamy wytworzony sok. Natkę drobno siekamy i dodajemy do kapusty. Dodajemy olej i doprawiamy do smaku cukrem. Mieszamy. Odstawiamy na kwadrans.