Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie chrupiąca, lekko kwaskowa i aromatyczna za sprawą czosnkowego sosu . Nadaje się do dań mięsnych, ale znakomicie smakuję np. z pieczonymi ziemniakami. Jest również idealnym dodatkiem do kanapek
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1007
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 897
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12711
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1007
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 897
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12711
Składniki
Do miseczki wlać olej i dodawać kroplami sok z cytryny cały czas mieszając, dodać cukier, sól, pieprz i wyciśnięty przez praskę czosnek. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Kapustę drobno poszatkować, pomidor i rzodkiewkę pokroić w kostkę, dodać szczypiorek i wymieszać wszystko dokładnie z sosem.