Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie chrupiąca, lekko kwaskowa i aromatyczna za sprawą czosnkowego sosu . Nadaje się do dań mięsnych, ale znakomicie smakuję np. z pieczonymi ziemniakami. Jest również idealnym dodatkiem do kanapek
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424939
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424939
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Składniki
Do miseczki wlać olej i dodawać kroplami sok z cytryny cały czas mieszając, dodać cukier, sól, pieprz i wyciśnięty przez praskę czosnek. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Kapustę drobno poszatkować, pomidor i rzodkiewkę pokroić w kostkę, dodać szczypiorek i wymieszać wszystko dokładnie z sosem.