Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie chrupiąca, lekko kwaskowa i aromatyczna za sprawą czosnkowego sosu . Nadaje się do dań mięsnych, ale znakomicie smakuję np. z pieczonymi ziemniakami. Jest również idealnym dodatkiem do kanapek
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1393
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1307
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 306
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1393
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1307
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 306
Składniki
Do miseczki wlać olej i dodawać kroplami sok z cytryny cały czas mieszając, dodać cukier, sól, pieprz i wyciśnięty przez praskę czosnek. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Kapustę drobno poszatkować, pomidor i rzodkiewkę pokroić w kostkę, dodać szczypiorek i wymieszać wszystko dokładnie z sosem.