Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i bardzo smaczna surówka z młodej kapusty, natki pietruszki z czosnkiem i curry, będzie wspaniałym dodatkiem do dań obiadowych z mięsem i ziemniakami lub do dań z grilla. Przygotowałam ją z natką pietruszki ale zamiast niej można użyć koperku i też będzie smaczna.
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 47
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 693
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2264
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 44
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 47
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 693
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2264
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 44
Składniki
Umytą młodą kapustę siekamy, przekładamy do miski lekko solimy i odstawiamy na kilkanaście minut alby zmiękła. Przez praskę do miski przeciskamy czosnek, lekko oprószamy solą i czarnym pieprzem, dodajemy przyprawę curry i majonez, wszystko dokładnie mieszamy. Natkę pietruszki niezbyt drobno siekamy, dodajemy do kapusty, surówkę polewamy sosem i dokładnie mieszamy.