Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłu na prostą, lekką i pyszną surówkę do obiadu? Wiosenna surówka z młodej kapusty, rzodkiewki i szczypiorku to prawdziwy hit sezonu! Idealna do dań z grilla, kotletów czy lekkich obiadów. Jest szybka w przygotowaniu, świeża i aromatyczna. Zobacz, jak ją zrobić krok po kroku! Surówka z młodej kapusty, szczypiorku i rzodkiewki to idealny dodatek do wiosennych i letnich obiadów. Prosta, zdrowa i pełna smaku – stanie się Twoim ulubionym dodatkiem do dań głównych!
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44604
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181973
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 188
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44604
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181973
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 188
Składniki
Młodą kapustę szatkujemy i umieszczamy w misce. Szczypiorek z dymki drobno siekamy i dodajemy do kapusty. Rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczkach i wrzucamy do warzyw. Na końcu do surówki dodajemy majonez oraz musztardę, całość doprawiamy do smaku solą oraz czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy. Tak przygotowaną surówkę wstawiamy do lodówki na pół godziny aby wszystkie smaki się przegryzły.