Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłu na prostą, lekką i pyszną surówkę do obiadu? Wiosenna surówka z młodej kapusty, rzodkiewki i szczypiorku to prawdziwy hit sezonu! Idealna do dań z grilla, kotletów czy lekkich obiadów. Jest szybka w przygotowaniu, świeża i aromatyczna. Zobacz, jak ją zrobić krok po kroku! Surówka z młodej kapusty, szczypiorku i rzodkiewki to idealny dodatek do wiosennych i letnich obiadów. Prosta, zdrowa i pełna smaku – stanie się Twoim ulubionym dodatkiem do dań głównych!
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 162
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 638
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 518
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 162
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 638
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 518
Składniki
Młodą kapustę szatkujemy i umieszczamy w misce. Szczypiorek z dymki drobno siekamy i dodajemy do kapusty. Rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczkach i wrzucamy do warzyw. Na końcu do surówki dodajemy majonez oraz musztardę, całość doprawiamy do smaku solą oraz czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy. Tak przygotowaną surówkę wstawiamy do lodówki na pół godziny aby wszystkie smaki się przegryzły.