Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1160
Dziś do pracy.
Odsłon: 27
Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 624
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1160
Dziś do pracy.
Odsłon: 27
Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 624
Składniki
Pory umyć, pokroić w półplasterki, dać na sito i sparzyć gorącą wodą. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, pokroić w drobną kosteczkę. Gdy pory są już zimne włożyć do miski, dodać jajko i majonez, zamieszać. Obrać jabłka, zetrzeć na tarce o grubych oczkach prosto do sałatki. Ścierając jabłka do sałatki, w której jest już majonez, zapobiegamy procesowi ciemnienia owoców. Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem.