Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Standardem jest łączenie pora ze śmietaną. Uwielbiamy takie połączenie. Żeby nie było nudno, warto połączyć swoje, ulubione składniki.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Składniki
Por kroimy w piórka, zalewamy wrzątkiem, odstawiamy na kilka minut, odcedzamy. Papryczki kroimy w krążki. Mieszamy z porem. Olej, miód, sok, wodę i przyprawy mieszamy. Dodajemy do warzyw. Mieszamy i posypujemy prażonym sezamem.