Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Standardem jest łączenie pora ze śmietaną. Uwielbiamy takie połączenie. Żeby nie było nudno, warto połączyć swoje, ulubione składniki.
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 59
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 214
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 81
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 419
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 59
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 214
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 81
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 419
Składniki
Por kroimy w piórka, zalewamy wrzątkiem, odstawiamy na kilka minut, odcedzamy. Papryczki kroimy w krążki. Mieszamy z porem. Olej, miód, sok, wodę i przyprawy mieszamy. Dodajemy do warzyw. Mieszamy i posypujemy prażonym sezamem.