Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Standardem jest łączenie pora ze śmietaną. Uwielbiamy takie połączenie. Żeby nie było nudno, warto połączyć swoje, ulubione składniki.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3436
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 604
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3748
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 311
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 549
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3436
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 604
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3748
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 311
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 549
Składniki
Por kroimy w piórka, zalewamy wrzątkiem, odstawiamy na kilka minut, odcedzamy. Papryczki kroimy w krążki. Mieszamy z porem. Olej, miód, sok, wodę i przyprawy mieszamy. Dodajemy do warzyw. Mieszamy i posypujemy prażonym sezamem.