Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, chrupiąca surówka, pasuje do wielu mięsnych dań. Może stać się daniem głównym, jeśli dodamy do niej pokrojoną w paseczki i przesmażoną pierś z kurczaka
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 96392
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1912
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5742
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5740
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 96392
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1912
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5742
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5740
Składniki
Sałatę rwiemy na kawałki, marchewkę trzemy na tarce jarzynowej, kalarepę kroimy w kosteczkę a rzodkiewkę w półplasterki. Wszystko wrzucamy do miski.
Przygotowujemy sos: majonez i jogurt mieszamy z octem, przeciśniętym przez praskę czosnkiem i przyprawami.
Warzywa zalewamy i mieszamy z sosem na 10 minut przed podaniem - wtedy mamy pewność, że warzywa pozostaną chrupkie.