Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, chrupiąca surówka, pasuje do wielu mięsnych dań. Może stać się daniem głównym, jeśli dodamy do niej pokrojoną w paseczki i przesmażoną pierś z kurczaka
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326458
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12090
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16864
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5514
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326458
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12090
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16864
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5514
Składniki
Sałatę rwiemy na kawałki, marchewkę trzemy na tarce jarzynowej, kalarepę kroimy w kosteczkę a rzodkiewkę w półplasterki. Wszystko wrzucamy do miski.
Przygotowujemy sos: majonez i jogurt mieszamy z octem, przeciśniętym przez praskę czosnkiem i przyprawami.
Warzywa zalewamy i mieszamy z sosem na 10 minut przed podaniem - wtedy mamy pewność, że warzywa pozostaną chrupkie.